Меню
Your Cart

Рекламни флагове

РЕКЛАМНИ ФЛАГОВЕ ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Във FlagFlag.bg ще намерите рекламни флагове за вашия търговски обект, бар, заведение, събитие, парти. Изберете подходящите за вас Плажни флагове, флагове Капка или Банер флагове. Поръчайте бързо и лесно. Можете да създадете сами ваш собствен дизайн с помощта на нашия уеб редактор. Ако имате въпроси или нужда от съдействие - свържете се с нас!
Изберете категория
Рекламен флаг тип плажен - познат още като флаг winder/knife.Сертификат за негоримост В1Предназначен предимно за външно излагане, но може и в интериорни пространстваИздържа на различни атмосферни условияПечат върху текстилЛек и здрав плат..
76.99 лв.
Без данък:76.99 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Сглобете пилона, плъзнете флага докрай и поставете рекламния флаг върху избраната от Вас база. Бързо и лесно! Повече информация ще намерите в нашите схеми за сглобяване:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

При вътрешно излагане, правилна употреба и съхранение, флаговете могат да бъдат изпозлвани дълги години.

При външно излагане - в зависимост от климатичните условия, времетраенето на външно излагане и правилната поддръжка (регулярно пране на макс. 40 градуса, сваляне от пилона при силен вятър, подшиване при необходимост), флаговете стандартно запазват своята цялост и цветове до 1-2 години.

Стандартните флагове и знамена на сайта ни се изработват от 100% полиестер (110 гр) със сертификат за негоримост B1 и 10% прозрачност. Изключение правят Автентично Знаме Свобода или Смърт и Българско Знаме Премиум, които се изработват от сатенен текстил без прозрачност.

Директен пълноцветен печат по CMYK - печата се едностранно, като гърбът остава огледален в следствие на 10% прозрачност на текстила. Печатът е дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква. Предлагаме възможност и за двустранен печат, при който се добавя допълнителен слой текстил, който обаче прави флага по-тежък и труден за развяване. За двустранен печат - цени по запитване.
В зависимост от основата, на която ще бъде поставян флага, предлагаме различни видове бази видове бази -водна база, PVC свредели, плоски метални база, крос база и стоманен клинВсяка има своите предимства в различни условия. Консултирайте се с нас за повече информация.

Цената на флаговете се определя от размера им и включва печата и шиенето. Цените за пилона и различните видове бази са допълнителни - в сайта ни ще намерите повече информация. 

Да, можете да поръчате само изработката на самия флаг, без допълнителен пилон или база.

Добавете избрания рекламен флаг в количката, завършете поръчката и ние ще се свържем с вас в най-кратък срок. Също така можете да поръчате вашия рекламен флаг по телефон или имейл

В случай че нямате готов файл за печат, може да разчитате на нас за допълнителни дизайн услуги на съвсем достъпна цена. Свържете се с нас и заедно ще изработим вашия рекламен флаг! Също така, може да използвате напълно безплатно нашия Дизайн редактор на сайта - изберете желания флаг и натиснете бутон "Създай дизайн". Качете ваше изображение, лого или друг елемент. Прегледайте дизайна и завършете поръчката. Бързо и лесно. Ако имате нужда от съдействие, свържете се с нас!

Флаговете се монтират бързо и лесно - вижте нашите схеми за сглобяване:

СХЕМА ФЛАГ КРИЛО

СХЕМА ФЛАГ КАПКА

СХЕМА ФЛАГ БАНЕР