Меню
Your Cart

Рекламни флагове

РЕКЛАМНИ ФЛАГОВЕ ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС

Във FlagFlag.bg ще намерите рекламни флагове за вашия търговски обект, бар, заведение, лятно парти. Изберете подходящите за вас флагове Крило, флагове Капка или флагове Банер. Поръчайте бързо и лесно. Можете да създадете и сами ваш собствен дизайн с помощта на нашия уеб редактор. Ако имате въпроси или нужда от съдействие - свържете се с нас!
Изберете категория

БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Сглобете пилона, плъзнете флага докрай и поставете рекламния флаг върху избраната от Вас база. Бързо и лесно! Повече информация ще намерите в нашите схеми за сглобяване:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Вашите флагове могат да издържат мин. 12 месеца, в зависимост от климатичните условия и правилната поддръжка - регулярно пране, сваляне от пилона при силен вятър, подшиване при необходимост.

Плат 110 гр., 100% полиестер със сертификат за негоримост B1, с 10% прозрачност.

Директен пълноцветен печат по CMYK - печата се едностранно, като гърбът остава огледален в следствие на 10% прозрачност на текстила. Печатът е дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква. Предлагаме възможност и за двустранен печат, при който се добавя допълнителен слой текстил, който обаче прави флага по-тежък и труден за развяване. За двустранен печат - цени по запитване.

В зависимост от основата, на която ще бъде поставян флага предлагаме различни видове базивидове бази - водна база, PVC винт, плоска база, V-образна база, крос база, крос спайдер база и стоманен клинВсяка има своите предимства в различни ситуации и условия. Консултирайте се с нас за повече информация.

Цената на флаговете се определя от размера им и включва печат и шиенето. Цените за пилона и различните видове бази са допълнителни - в сайта ни ще намерите повече информация. 

Да, можете да поръчате само печат на флаг, без допълнителен пилон или база, в случай че вече разполагате с такива.

Добавете избрания рекламен флаг в количката, завършете поръчката и ние ще се свържем с вас в най-кратък срок. Също така можете да поръчате вашия рекламен флаг по телефон или имейл

Да, можете да разчитате на нас за допълнителни дизайн услуги, в случай че нямате готов файл за печат, който да ни изпратите. Свържете се с нас и заедно ще изработим вашия рекламен флаг! Също така, можете да използвате нашия Дизайн редактор на сайта - изберете желания флаг и натиснете бутон "Създай дизайн". Качете ваше изображения, лого или друг елемент. Прегледайте дизайна и завършете поръчката. Бързо и лесно. Ако имате нужда от съдействие, свържете се с нас!

Флаговете се монтират бързо и лесно - вижте нашите схеми за сглобяване:

СХЕМА ФЛАГ КРИЛО

СХЕМА ФЛАГ КАПКА

СХЕМА ФЛАГ БАНЕР