Меню
Your Cart

За нас

За нас

 

Ние сме FlagFlag,bg и изработваме флагове и знамена от всякакъв вид и характер, осигуряваме всички аксесоари, необходими за монтажа и доброто им позициониране.

 

Част сме от групата на широкоформатна печатница Rebrand и целта ни е да обособим услугата, да ви представим флага като самостоятелен продукт, като отделна концепция за общуване с аудиторията.

 

Ние ви предлагаме:

  •  Готови, професионално разработени креативни дизайни за знамена и флагове;
  •  Безупречно изпълнение, функционалност, красота и дълъг живот на изработените от нас продукти;
  •  Всички национални флагове;
  •  Творческата свобода да създадете ваш собствен отличителен дизайн.


Даваме ви възможност да участвате в целия процес по изработката на флага – да сътворявате, експериментирате и тествате с цялата мощ на въображението си. Оказваме ви подкрепа при разработването на идеите, помагаме ви при съчетаването на цветовете и при подбора на шрифтовете. Вие създавате дизайна, ние го печатаме.

 

 

Защо да изберете нас

 

Гарантираме ви добър продукт с дълъг експлоатационен срок, изработен с високотехнологични материали.

 

  • Произвеждаме флагове и знамена с постоянно високо качество благодарение на последно поколение машини и оборудване за печат на текстил.
  • Спазваме поетите срокове и не бавим поръчки, защото техниката ни работи по 24 часа в денонощието.

 

Постарахме се партнирането с нас да е интересно, удобно и резултатно. За целта FlagFlag.bg обединява отлични специалисти в широкоформатния печат и възможностите на дигиталната платформа за изработка на флагове. Това ни откроява от сериозната конкуренция в бранша.

 

 

Нашата мисия

Мисията ни е да ви подкрепяме при създаването на ваш собствен почерк за представянето на нови брандове, продукти, услуги, спортни събития и празници. Ние смятаме, че флаговете и знамената са начин за изразяване. Чрез свободното си движение те демонстрират вашата увереност пред точните потребители, предават посланията ви и разкриват възможностите ви.

 

Flagflag.bg преминава отвъд простия факт на продажбата на знамена и флагове. Чрез него  ви информираме за богатото разнообразие от възможности за печат върху текстил и се стараем да ви помогнем да изберете най-подходящата и ефективната във всеки конкретен случай.