Меню
Your Cart

Основи/бази

Неръждаема стоманаЗа вътрешно и външно поставянеИдеално за автомобилни салониЗа поставяне под гумата на автомобилБързо и лесно сглобяванеБазите позволяват стабилна стойка на вашия флаг. Освен това позволяват завъртане на 360⁰ според вятъра. Тази база е перфектно решение, за да увеличите бранд р..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Неръждаема стоманаЗа вътрешно и външно поставянеУдобно пренасянеБързо и лесно сглобяване10кг.Базите позволяват стабилна стойка на вашия флаг. Освен това позволяват завъртане на 360⁰ според вятъра. За допълнителна стабилност се препоръчва отделна водна база. Те могат да бъдат закупени отделно...
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Неръждаема стоманаЗа вътрешно и външно поставянеМоже да се захване за земяУдобно пренасянеБързо и лесно сглобяванеБазите позволяват стабилна стойка на вашия флаг. Освен това позволяват завъртане на 360⁰ според вятъра. За допълнителна стабилност се препоръчва отделна водна база. Те могат да бъдат зак..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Неръждаема стоманаЗа вътрешно и външно поставянеПрепоръчително е да се ползва с торба за вода или пясъкБързо и лесно сглобяванеБазите позволяват стабилна стойка на вашия флаг. Освен това позволяват завъртане на 360⁰ според вятъра. За допълнителна стабилност се препоръчва отделна водна база. Те могат..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
ABS пластмаса За поставяне в пясък или снягБързо и лесно сглобяванеЗа външна употреба0.900кг.Базите позволяват стабилна стойка на вашия флаг. Освен това позволяват завъртане на 360⁰ според вятъра. ..
33.90 лв.
Без данък:33.90 лв.
Неръждаема стоманаОборудван с ротаторЗа външно поставянеЗахващане в земятаУдобно пренасянеБързо и лесно поставянеСтоманеният клинт лесно се зачуква или поставя в земята. Може да се ползва с всички видове и размери рекламни флагове...
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)